013 737 0236

Energie efficiëntie label A+++

Natuurlijk koudemiddel GWP3

Superstil vanaf 28 dB(A)

70ºC warmwatertemperatuur

25% meer warm watercomfort

COP van maximaal 5,4

Een duurzame oplossing

Wat zijn hoge temperatuur warmtepompen?

Hoge temperatuur warmtepompen zijn innovatieve verwarmingssystemen die in staat zijn om warmte te onttrekken uit de omgevingslucht, water of de grond, zelfs bij extreem lage temperaturen. Het unieke aan deze warmtepompen is hun vermogen om temperaturen te bereiken die traditioneel alleen mogelijk waren met fossiele brandstoffen, zoals aardgas. In tegenstelling tot de lage temperatuur warmtepompen die slechts tot maximaal 55 graden Celcius water kunnen maken, kunnen de hoge temperatuur warmtepompen op propaan (een natuurlijk koudemiddel met een zeer lage milieu-impact) wat maken tot 75 graden Celcius. Tevens ligt het rendement bij de aangemaakte watertemperaturen hoger dan de lage.

VOORDELEN VAN EEN HOGE TEMPERATUUR WARMTEPOMP

Milieuvriendelijk

Verminder je ecologische voetafdruk door over te stappen op een verwarmingssysteem dat gebruikmaakt van hernieuwbare energiebronnen.

Energiezuinig

Hoge temperatuur warmtepompen kunnen efficiënt werken, waardoor je energiekosten aanzienlijk worden verlaagd in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen.

Veelzijdigheid

Deze warmtepompen kunnen niet alleen worden gebruikt voor ruimteverwarming, maar ook voor het verwarmen van water, waardoor ze een veelzijdige oplossing zijn voor verschillende behoeften.

Subsidies

Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) ontvangt u bij aanschaf van uw hoge temperatuur warmtepomp een minimale subsidie van €2400,-.

Efficiënt en duurzaam verwarmen
met aroTHERM plus

Mensen die streven naar milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen vinden in de aroTHERM plus een uitstekende keuze. Deze lucht-water warmtepomp biedt een combinatie van indrukwekkende prestaties, energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Geschikt voor diverse projecten:
nieuwbouw en renovatie

De veelzijdigheid van de aroTHERM plus strekt zich uit tot zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Niet alleen voor nieuwe gebouwen, maar ook voor bestaande constructies biedt deze warmtepomp een uitstekende warmwatervoorziening. Zijn veelzijdigheid blijkt uit het vermogen om te worden geïntegreerd met radiatoren, waardoor het een alternatief is voor gasaansluitingen, met een hoge aanvoertemperatuur tot wel 75°C**.

Voelbare efficiëntie

Gekoppeld met de uniTOWER plus, garandeert de aroTHERM plus een hoog comfortniveau voor warm tapwater, zelfs bij lange douchebeurten of stortdouches. Met een indrukwekkende COP van maximaal 5,4 (A7/W35) is deze warmtepomp buitengewoon energiezuinig, geclassificeerd als energie-efficiëntieklasse A+++, wat een aanzienlijke energiebesparing van meer dan 10%* mogelijk maakt en in aanmerking komt voor subsidies.

Voorbereid op de toekomst

De aroTHERM plus gaat verder dan alleen verwarming en warm tapwater leveren. Het integreert koeling en de nieuwste warmtepomptechnologie. Met een natuurlijk koudemiddel biedt het uitzonderlijke prestaties met een laag aardopwarmingsvermogen (GWP), waardoor het een uiterst klimaatvriendelijke oplossing is die kan worden gekoppeld aan zonnepanelen voor verdere vermindering van de ecologische voetafdruk.

Compact en fluisterstil

Ondanks zijn krachtige prestaties neemt de uniTOWER plus plug & play boiler weinig ruimte in beslag, vergelijkbaar met een koel-vriescombinatie. De buiteneenheid van de aroTHERM plus is eveneens compact van formaat. Met een geluidsniveau van slechts 28 dB(A) op een afstand van 3 meter in fluistermodus is de aroTHERM plus opmerkelijk stil, waardoor het flexibel kan worden geplaatst, zelfs in dichtbevolkte gebieden, zonder overlast voor u of uw buren.

Flexibele aanpassing aan uw behoeften

Met de sensoCOMFORT systeemregelaar behoudt u te allen tijde controle over uw verwarmingssysteem, ongeacht uw persoonlijke voorkeuren of veranderingen in de buitentemperatuur. Via de sensoAPP kunt u zelfs uw installatie bedienen met uw smartphone, waardoor u bijvoorbeeld de temperatuur kunt aanpassen tijdens uw afwezigheid of uw huis kunt voorverwarmen voordat u thuiskomt.
vaillant_warmtepomp_v3.png

Hoge temperatuur warmtepomp van Njord Power in 3 stappen

Adviesgesprek bij u op locatie

Het begint allemaal bij een persoonlijk gesprek, dit vinden wij bij Njord Power erg belangrijk. Op het moment dat we alles met u hebben doorgenomen en een rondje door het huis hebben gedaan ontvangt u van ons een maatwerk offerte.

De installatie

U kunt genieten van uw hoge temperatuur warmtepomp

Ervaringen

Klanten aan het woord

Meer weten?

Heeft u vragen over warmtepompen of wilt u meer informatie over warmtepompen in combinatie met onze zonnepanelen ontvangen? Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur op het nummer 013 737 0236 . Houd er rekening mee dat onze klantenservice, planning en werkvoorbereiding elke dag tot 16:00 uur voor u beschikbaar zijn.

Voor algemene vragen kunt u ook een e-mail sturen naar info@njordpower.com of ons contactformulier invullen.

Ik ben geïnteresseerd in

De installatiespecialist van Tilburg
Njord Power is een innovatief bedrijf dat hoogwaardige panelen, omvormers, optimizers 
en installaties levert. Of het nu gaat om uw dak of de toekomst, wij hebben de oplossingen die u nodig heeft.

Contact

Njord Power B.V.

Bruijellestraat 2

5048 AE Tilburg
Kvk: 85392413
BTW: NL863608292B01

info@njordpower.com

Geef een beoordeling